Priser

…det faktum att du läser denna sida innebär att du har funderat på att göra ett steg i rätt riktning i kampen om dig själv.

Pris för en session (med undantag för det första mötet som är ett kostnadsfritt bedömningssamtal) är 1100 kronor/session. Vanligtvis behöver vi 10 – 20 sessioner och detta beror till stor del på din problematik men även på dina egna framsteg, det vill säga din motivation och arbetsinsats. En session varar i ca en timma. Jag håller inga stela tidsramar. Den tid som jag vill erbjuda dig är inte obegränsad men det är inte antal minuter som är viktigt utan hur långt vi kommer fram i din process. Så därför kan tiden variera mellan 45 minuter (en vanlig ”terapitimma”) till ca 1, 5 timma ifall jag märker att du behöver detta.

Summan för exempelvis 10 terapisessioner blir fördelad på ca 2- 3 månader. Om detta är mycket eller lite beror på vad du väljer att jämföra dessa pengar med. En ny bil eller ”hytta” som du kanske inte orkar njuta av längre…Eller en båt, cykel eller skidor som inte längre ger samma glädje eller inte så långvarig avkoppling som du egentligen behöver…Nya kläder som är spännande en kort stund för att sedan ersättas av nya…och nya igen…Eller fest som känns för högljudd eller tråkig. En storslagen drömresa som känns jobbig eller mat  – i början dyr och som ger känsla av exklusivitet, av lyx men som till slut blir tråkig och inte alls så attraktiv och belönande. Och som du kastar…Eller kan du se 2,3 eller 4 månader av intensivt arbete med dig själv och kostnaderna ur ”resten-av-ditt-liv”- perspektiv, där tidsram och ekonomiska satsningar blir nästan minimala jämfört med den kvaliteten och självrespekten du kommer att skaffa dig själv under tiden du har kvar…